home art okt16

home current okt16

home omslag

home 46

 

 

Berichten

Het tijdschrift Art Aurea schenkt in het komende herfstnummer extra aandacht aan het jubileum van Galerie Ra, onder andere met een fotoserie door MisjaB waarin sieraden uit Galerie Ra worden gedragen door zelfbewuste persoonlijk-heden. Art Aurea is altijd bij Ra verkrijgbaar voor € 15.

Current Obsession Magazine #5, The Vernacular Issue, is uit! Verkrijgbaar bij Ra, € 15.

In Galerie Ra 40 jaar Dierbaar beschrijft galeriehouder Paul Derrez de geschiedenis van ‘zijn’ Galerie Ra. Hij vertelt over de filosofie achter de Amsterdamse sieradengalerie en over de context, opzet, organisatie en praktijk. Een complete tentoonstellingslijst zet alle galerieactiviteiten in de afgelopen veertig jaar op een rij. 
Tekst in Nederlands en Engels, € 25. De speciale editie inclusief 2016-remake van de Disc-brooch (1985) van Herman Hermsen, kost € 48.

In Catherine Truman, Touching Distance, onthult auteur Melinda Reckham, gebaseerd op interviews met Truman en op onderzoek in haar archieven, de filosophische perspectieven die ten grondslag liggen aan het oeuvre van deze gewaardeerde en originele kunstenaar. Verleidelijke afbeeldingen illustreren de - Engelse - tekst. Prijs € 45.

 

 

Expositie 18.02.17 – 25.03.17

opening 18feb1
Nils Hint (r)

 opening 18feb2
Jorge Manilla